Orlić: Đilas u besu daje auto golove!
Vladimir Orlić, Foto: Fonet

pažnja

Orlić: Đilas u besu daje auto golove!

Orlić navodi da će Beogradjani znati kako da odgovore Đilasu, koji je svakog stanovnika zadužio za oko 700 evra, a da će doprinos dati i penzioneri.

Objavljeno:

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić ocenio je danas da Dragan Đilas u besu uporno daje auto golove, jer se zaželeo vremena kada je zloupotrebom funkcije i moći uvećavao sopstveni profit za desetine miliona evra, a Beograd gurao u dužničko ropstvo i propadanje.

"Kada pita da mu se pokažu slike onoga što je u Beogradu urađeno, odgovor je jasan: eno ih, prikazane na panoima u Skupštini grada još pre više meseci", kaže Orlić, ali dodaje da Đilas to ne može da zna, jer u tu Skupštinu nije kročio godinama, iako je sve vreme primao odborničku naknadu.

"Nije ga zanimao ni asfalt, ni škole, ni vrtići, ni penzioneri. Sigurno je imao preča posla brojeći zaradu od kamate onima koje je pretvorio u lične dužnike, a sa kojima se ovih dana svadja na temu ko je veći žuti lopov.

Šteta što nije video te slike, bilo bi mu jasnije zašto nema šta da traži na ovim izborima", ocenio je Orlić, saopštio je GO SNS.

Orlić navodi da će Beogradjani znati kako da odgovore Đilasu, koji je svakog stanovnika zadužio za oko 700 evra, a da će doprinos dati i penzioneri.

"Ne samo zbog dva miliona evra koje im je Đilas ostao dužan, ne samo zbog programa koje im je odgovorna gradska vlast, nakon Đilasovog mraka i devastacije svega, omogućila: poput novih klubova za druženje i senior kartica.

Učiniće to zato što su svesni da budućnost pripada njihovoj deci i unucima, a

ne nezasitom Đilasu, Šapiću, Jankoviću, Jeremiću, Šutanovcu, Tadiću, Živkovichu i njihovoj ekipi mračnjaka iz ružne prošlosti", zaključio je Orlić.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Agencije )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.