Orlić: Đilas u pravu samo kada progovori o njegovom vremenu
Vladimir Orlić oštro o Đilasu, Foto: Beta

pisana izjava vladimira orlića

Orlić: Đilas u pravu samo kada progovori o njegovom vremenu

Kada se kaže "jadna država", sigurno se misli na "vreme Đilasa, Šapića, Jeremića, Jankovića, Šutanovca, Tadića, Živkovića i ostalih sebičnih eksperata za lično bogaćenje, naveo je Orlić

Objavljeno:

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je danas da je "žuti tajkun" Dragan Đilas ovih dana u pravu "samo onda kad nesvesno prozbori o svom vremenu, o dobu propadanja u kom su on, njegov pomoćnik Šapić i ostatak družine što samu sebe naziva 'žutim lopovima' uništavali Beograd i Srbiju".

Orlić u pisanoj izjavi navodi da se, kada se kaže "jadna država", sigurno misli na "vreme Đilasa, Šapića, Jeremića, Jankovića, Šutanovca, Tadića, Živkovića i ostalih sebičnih eksperata za lično bogaćenje po cenu propasti svih drugih", pa i "'malih ljudi Beograda', koje su na dan rođenja čekali sa 'čestitkom' u vidu duga od 700 evra".

Toliko je, kaže, Orlić, zahvaljući njima svaki "mali Beograđanin" bio dužan čim se rodi.

Dodaje da je na penzionerima "uštedeo upravo Đilas", kada im je u Beogradu davao prazna obećanja, a "ostao dužan više od dva miliona evra".

"O tome kako im je bilo i kako im je penziju ugrozio, kao što je ugrozio plate vaspitača, nastavnika i svih drugih, gurnuvši čitavu državu u paklenu spiralu duga, na samu ivicu bankrota, građani sve dobro znaju", kaže Orlić.

Nemoguće je, smatra, da Đilas misli na današnju državu, u kojoj, kako kaže, 80 odsto penzionera prima veće penzije nego ikada ranije, koje se povećavaju svake godine "održivo i realno, stižu na vreme i ništa ne može da ih ugrozi". "Državu koja je uspela da se otrgne iz spirale propadanja i dug spusti ispod nivoa Mastrihta, koja i plate povećava iz realnih izvora, a ne iz novih dugova. Državu koja živi, od kada je sa Đilasom i njegovim klanom raskrstila", naveo je Orlić.

Dodaje da ponude u vidu "pustih 'sve će biti besplatno' priča za naivne", "žuti tajkun Đilas i danas gradi na otrovnoj magli: tražeći da država finansira njegova prazna obećanja i najavljujući da će opet za 'tričavih' 16 odsto da poveća deficit grada, kao što je uvek jedino i umeo".

Bonus video:

Espreso intervju, Boško Obradović i Saša Radulović

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.