SNS: U Beogradu od 2014. do 2017. izgrađeno i obnovljeno devet škola
Slavko Gak, Foto: Fonet

Beogradski izbori 2018.

SNS: U Beogradu od 2014. do 2017. izgrađeno i obnovljeno devet škola

Dragan Đilas razgovarao je ranije danas sa građanima ispred Matematičke gimnazije u Beogradu i obećao da će ako pobedi na izborima nastaviti da gradi škole i pomaže talentovanoj deci

Objavljeno:

Funkcioner beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Slavko Gak izjavio je danas da je od 2014. do 2017. godine u glavnom gradu izgradjeno i potpuno sanirano devet škola, a da je u narednom periodu planirana obnova još 13 škola.

Gak je u saopštenju naveo i da je gradska Fondacija za mlade talente do danas stipendirala više od 120 talentovanih učenika.

- Koliko je Draganu Đilasu i njegovom pomoćniku Aleksandru Šapiću stalo do mladih talenata Beograda najbolje govori činjenica da Đilas nije ni bio prisutan na sednici Skupštine grada kada je Fondacija, na predlog odborničke grupe Srpske napredne stranke, osnovana - kazao je Gak a preneo SNS. Kandidat za gradonačelnika liste "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobedjuju" Dragan Đilas razgovarao je ranije danas sa građanima ispred Matematičke gimnazije u Beogradu i obećao da će ako pobedi na izborima nastaviti da gradi škole i pomaže talentovanoj deci. - Napravili smo devet osnovnih škola za pet godina, od Surčina, Altine, Nove Galenike, Beženijske kose, Borče, Stepe Stepanovića, Višnjičke banje do Kaludjerice u kojoj smo napravili i obdanište i Dom zdravlja, jer ničega tamo nije bilo. Ideja nam je da gradimo i dalje osnovne škole, da na pomenutih devet, napravimo još devet - rekao je Đilas.

Bonus video:

Miljan Damjanović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.