Mihajlović o izmeštanju Starog savskog mosta: Važno je čuti kritiku, ali je bitnije od koga ona dolazi!
Mihajlović o izmeštanju Starog savskog mosta, Foto: Fonet

podržava odluku grada!

Mihajlović o izmeštanju Starog savskog mosta: Važno je čuti kritiku, ali je bitnije od koga ona dolazi!

Na pitanje novinara kako komentariše kritike za izmeštanje Starog savskog mosta, Mihajlović je rekla da je videla razne komentare, ali da je bitno od koga dolaze..

Objavljeno:

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović je izjavila danas da podržava odluku da se izmesti Stari savski most u Beogradu i da su kritike potekle od opozicije, kao i da Dragan Đilas najmanje ima pravo da kritikuje pošto je naprvio most kod Ade, koji je prazan i bez pristupnih saobraćajnica.

Na pitanje novinara kako komentariše kritike za izmeštanje Starog savskog mosta, Mihajlović je rekla da je videla razne komentare, ali od koga dolaze.

"Važno je čuti kritiku, ali i od koga dolaze, od opoziicije i Đilasa. Počelo je od opozicije u kampanji, kritikuje se sve, navikli smo. Đilas je napravio most gde mu nije mesto, svi koji prelazte preko Ade, vide da je prazan".

Rekla je da nema pristupnih saobraćajnica i da je zbog toga u tom delu grada neverovatna gužva.

"Činjenica je da su svi eksperti rekli da tu nije mesto za most, da da ne govorim o ceni. Ti ljudi nemaju nikakva prava da nam sada objašnjavaju", poručila je Mihajlović.

Ističe da je grad napravio analizu i da je potrebno da je potreban novi most kako bi bio bezbedan, sa kapacitetima kojih trenutno nema, da bi se omogućio ovakav razvoj Beograda.

"Zato mora da se izmešta most. Priča da je to simbol i da sad neko hoće da uništi simbol grada - sigurno nije argument. Podržavam odluku grada", dodala je ministarka Mihajlović.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.