DJB: Umesto obećanja, dajte izveštaj o urađenom
Pokret "Dosta je bilo" pozvao vladu da objavi izveštaj o realizaciji obećanja predsednika Aleksandra Vučića iz 2014. godine, Foto: Fonet / Filip Stevanović

traže konkretno

DJB: Umesto obećanja, dajte izveštaj o urađenom

Dodaju da premijerka Ana Brnabić ovih dana "najavljuje 'jeftine' stanove po ceni od 500 evra po kvadratnom metru, ali samo za pripadnike službi bezbednosti"

Objavljeno:

Pokret "Dosta je bilo" pozvao je vladu da umesto, kako kažu, novih najava o državnoj stanogradnji, objavi izveštaj o realizaciji obećanja predsednika Aleksandra Vučića iz 2014. godine, kada je bio premijer.

"Vučić, tada u svojstvu predsednika vlade, najavio je sredinom 2014. godine izgradnju 100.000 takozvanih 'jeftinih' državnih stanova, po ceni od 380 evra po kvadratnom metru", navodi se u saopštenju.

Dodaju da premijerka Ana Brnabić ovih dana "najavljuje 'jeftine' stanove po ceni od 500 evra po kvadratnom metru, ali samo za pripadnike službi bezbednosti".

"Obećanja Ane Brnabić očigledno ne smeju da budu izdašnija i lepša od Vučićevih, čak ni kada su svesno plasirana zarad izborne kampanje", kažu u DJB.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Boško Obradović i Saša Radulović

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.