ŠUTANOVAC U RIPNJU: Beograd mora da se decentralizuje
Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac, Foto: Fonet

KADIDAT ZA GRADONAČELNIKA

ŠUTANOVAC U RIPNJU: Beograd mora da se decentralizuje

"Naš plan je da opštine budu nezavisne od gradske vlasti, kako bi građani koji daju novac za gradski budžet imali korist od njega"

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac razgovarao je danas sa građanima u Ripnju i tom prilikom ocenio da je potrebno da se Beograd decentralizuje, kako bi meštani ovog podavalskog, ali i drugih naselja sami odlučivali o tome kako se troši njihov novac.

On je rekao da će koalicija "Da oslobodimo Beograd - DS, SDS, Nova, ZEP Zeleni", čiji je kandidat, insistirati na potpunoj decentralizaciji prestonice, jer smatra da građani treba da odlučuju o upravljanju gradskim buddžetom, jer ga oni i pune.

"Naš plan je da opštine budu nezavisne od gradske vlasti, kako bi građani koji daju novac za gradski budžet imali korist od njega", rekao je Šutanovac.

Šutanovac je ocenio da su meštani Ripnja s pravom ljuti na aktuelnu vlast, jer, kako je rekao, dok smanjuje plate i penzije, a povećava sve poreze, ni na koji način ne pomaže da se u ovom voždovacckom naselju bolje živi.

On je obećao da će omogućiti da mesne zajednice odlučuju na koji način će se ulagati novac građana, a ne da se troši, kako je rekao, na besmislene projekte u centru grada, kao što su skupe jelke ili pevajuće fontane?

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Boško Obradović i Saša Radulović

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.