DAČIĆ: Beograd bi trebalo voditi kao što ja vodim spoljnu politiku!
Dačić smatra da bi Beograd trebalo voditi kao što on vodi spoljnu politiku, Foto: Fonet

ZALAŽE SE ZA POLITIČKU STABILNOST

DAČIĆ: Beograd bi trebalo voditi kao što ja vodim spoljnu politiku!

Dačić je naglasio da se njegova partija ponosi svojom korenima i da se zalaže za političku stabilnost i socijalnu pravdu

Objavljeno:

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da kao što on, kao ministar spoljnih poslova, vodi spoljnu politiku - jasno, čvrsto i odlučno, očekuje da Beograd posle predstojećih gradskih izora, vode kandidati na listi "Ivica Dačić Socijalistička partija Srbije - Dragan Marković Palma Jedinstvena Srbija". Dačić je na predizbornom skupu koalicije SPS JS u Beogradu kazao i da je Beograd ponovo počeo da se razvija i da bi taj razvoj trebalo da izgleda kao od 1945. do 1990. godine. "Sve što je u Beogradu uradjeno uradili su komunisti i socijalisti. Šta je kapitalno uradjeno posle uvodjenja višepartijskog sistema, osim što ne mogu da stignu ni da okreče ono što su komunisti napravili", rekao je on. Dačić je naglasio da se njegova partija ponosi svojom korenima i da se zalaže za političku stabilnost i socijalnu pravdu. "Imamo crvenu boju, jer je to boja krvi radnika i heroja koji su pali za radnička prava i slobodu, a drugi se crvene zbog sramote", rekao je Dačić.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković je kazao da se njihova koalicija bori za socijalnu pravdu, protiv "bele kuge" i za nova radna mesta. On je naveo i da je sa kandidatom za gradonačelnika Beograda koalicije SPS JS Aleksandrom Antićem tri lokacije na teritoriji Čukarice pripreme za industrijsku zonu. Marković je zamolio prisutne i da minutom ćutanja odaju poštu preminulom ocu Ivice Dačića. Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije SPS JS Aleksandar Antić izjavio je da će raditi na strategiji razvoja Beograda kako bi se iskoristili potencijali, ali i omogućili jednaki uslovi života za sve. Dodao je da će se zalagati za nastavak razvoja savskog amfiteatra i Beograd na vodi, ali i svih drugih delove grada koji moraju da budu infrastrukturno i komunalno opremljeni.

BONUS VIDEO: Tri pitanja za Đilasa, Šapića i Šutanovca

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.