Vujović: SNS ima kvalitetan tim koji Beograd zaslužuje
Foto: Fonet

Tim za pobede

Vujović: SNS ima kvalitetan tim koji Beograd zaslužuje

Problem duga od 1,2 milijarde evra, brojne afere moćnika bivše vlasti zbog kojih su oštećeni nedužni građani Beograda - majke, deca, cele porodice, brojna preduzeća... Mi smo na svoja ledja preuzeli teške probleme među kojima je ipak najteže bilo povratiti poverenje građana u sistem, u institucije, u čelne ljude, čiji zadatak mora biti samo jedan - da služe građanima i rade u njihovom najboljem interesu" navela je Vujović

Objavljeno:

Kandidat za odbornika na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Irena Vujović izjavila je danas da SNS ima tim kvalitetnih pojedinaca sa snagom i energijom koju Beograd zaslužuje.

SNS je veliki tim u kojem svako ima zaduženje i nosi odgovornost, a svi sa jednakom posvećenošcu idemo ka ostvarenju jednog cilja - obezbeđivanju sigurnosti, stabilnosti i prosperiteta našoj zemlji, rekla je Vujović za nedeljnik Ekspres, odgovarajući na pitanje zbog čega je SNS odabrala da za beogradske izbore izadje sa timom, a ne sa pojedincem.

"To je jedino ispravno i odgovorno rešenje i za naš Beograd. Naravno da postoje kvalitetni pojedinci, ali kada okupite tim od više takvih, onda je to snaga i energija koju Beograd i Beograđani zaslužuju" istakla je Vujović. Podsetila je da je bila deo beogradskog tima, da zna sa kakvim su se izazovima i problemima susreli...

"Problem duga od 1,2 milijarde evra, brojne afere moćnika bivše vlasti zbog kojih su oštećeni nedužni građani Beograda - majke, deca, cele porodice, brojna preduzeća... Mi smo na svoja ledja preuzeli teške probleme među kojima je ipak najteže bilo povratiti poverenje građana u sistem, u institucije, u čelne ljude, čiji zadatak mora biti samo jedan - da služe građanima i rade u njihovom najboljem interesu" navela je Vujović.

Odgovarajući na konstataciju i pitanje da je lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" dobila podršku brojnih uglednih ličnosti i da li će opozicija imati odgovor na to, Vujović je ukazala da su ugledne ličnosti sa te liste pre svega pošteni, stručni i hrabri ljudi kojima je na prvom mestu prosperitet Beograda.

BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” o opasnom otpadu. U Srbiji 100.000 tona kancerogenog otpada

(Espreso.co.rs / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.