Koalicija oko DS prekrečila grafite mržnje sa pretnjama Marinki Tepić
Poslanica Nove stranke Marinka Tepić, Foto: Fonet

Predizborna kamapnja ili humani gest?

Koalicija oko DS prekrečila grafite mržnje sa pretnjama Marinki Tepić

Danas mi krečimo ove grafite a posle 4. marta ove grafite će krečiti Miša Vacić, bliski saradnik Srpske napredne stranke, ali i svi njegovi saradnici koji su u proteklom periodu promovisali mržnju u našem gradu

Objavljeno:

Kandidatkinje koalicije "Da oslobodimo Beograd - Demokratska stranka, SDS, Nova i Zelena ekološka partija "Zeleni" danas su u Beogradu prekrečile grafite sa pretnjama upućenim poslanici Nove stranke Mariniki Tepić. Kako je navedeno u saopštenju, potpredsednica Demokratske stranke i kandidatkinja za odbornicu Skupštine grada Tamara Tripić izjavila je da Beograd mora biti oslobodjen od govora mržnje koji vlada, kao i od nasilja na ulicama u školama i našim životima.

"Danas mi krečimo ove grafite a posle 4. marta ove grafite će krečiti Miša Vacić, bliski saradnik Srpske napredne stranke, ali i svi njegovi saradnici koji su u proteklom periodu promovisali mržnju u našem gradu", navela je Tamara Tripić.

U akciji su učestvovalie pripadnice Demokratske stranke, Nove stranke, Socijaldemorkatske stranke i Zelene ekološke partije Zelenih.

BONUS VIDEO:

Pitali smo političare šta je najjači utisak u 2017. godini

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.