Foto: Damir Dervišagić

TUŽNO!

TOKANU U ČAST UZ SUZE I EMOCIJE: Amadeus bend održao promociju pesme posvećenu pokojnom bubnjaru grupe!

Večeras je sve u njegovu čast!

Objavljeno: 03.03.2022. 20:33h > 20:36h

Amadeus bend, naš najpopularniji muzički sastav, već više od dvadeset godina niže hitove i pravi spektakularne koncerte i nastupe.

Danas predstavljaju svoju novu pesmu i spot, a to je poslednja pesma koju je svirao njihov preminuli bubnjar Tokan, a njegove kolege su odlučile da sve večeras bude njemu u čast.

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Printscreen
FOTO: Promo
FOTO: Promo

- Kao neki omaž smo napravili njemu u čast, spomenućemo ga, biće tu i malo suza, emocija - rekao je frotmen grupe Bojan Tasić Džaja, a onda je otkrio koliko im fali član benda koji ih je napustio pre dve godine usled posledica koronavirusa.

- To je rana koja nikada neće da zaceli, fali i faliće zauvek - zaključio je Džaja.

Podsetimo, Bojan je izgubio bitku u 45. godini života, a muzički svet ostao je u šoku nakon ove tužne vesti.

foto: instagramscreen

Od ovog muzičara se počeli mnogi da se opraštaju putem društvenih mreža a na fejsbuk stranici ljubitelja i poštovaoca ove grupe osvanuo je dirljiv i tužan status povodom iznenadne smrti bubnjara koje su mu uputili članovi njegovog benda.

Dragi prijatelji,

Sa velikim bolom u srcu obaveštavamo vas da nas je danas prerano napustio naš Bojan Zlatanović Tokan. Tokanov neizbrisiv trag nastaviće da živi kroz Amadeus i sve nas, kroz sve ono čime nas je zadužio kao veliki čovek pre svega, kroz ritam koji je utkao u naša srca i uspomenama kojima je oplemenio naše duše.

Vole te zauvek tvoji Amadeusi

Bonus video:

(Espreso/Alo)