Astrologija, Foto: Profimedia

pronađite sebe

3 ZNAKA OČEKUJE NEVEROVATNA SREĆA, A EVO KO ĆE SE OBOGATITI: Astrolozi sve OBJAVILI, pazite samo!

Vodolije će imati šanse za neverovatnu zaradu, pa treba da igraju igre na sreću

Objavljeno: 03.03.2022. 10:13h

Pred nama je veoma lep astrološki period jer će Sunce koje se već nalazi u znaku Riba napraviti aspekat sa Jupiterom u istom znaku, pa doneti period neverovatne sreće od 5. do 13. marta

Moćna konjukcija Sunca i Jupitera u Ribama je jedan od najvažnijih perioda u 2022. godini kada možemo da ostavarimo svoje želje.

Konjukcija Sunca i Jupitera do 13. marta donosi nam sreću i blagostanje. Očekuje nas poboljšanje odnosa i priliv novca, ali i poklona od strane osoba kojima smo dragi.

Kako je Riba duhovan znak, osetićemo da nam je pojačana intuicija i bićemo spremni za nova sazanja i učenja.

Imaćemo potrebu da učinimo nešto dobro za druge ljude, a ujedniniće nas zajednički cilj. To je vrsta poziotivne energije koju će osetiti svi znakovi, ali će na 3 specijalno jako delovati.

To su Ribe, Rakovi i Škorpije.

RIBE - Za vas je ovo veoma važan astrološki period jer ste vi rođeni u znaku u kojem se odigrava ova konjukcija. Ovo su velike šanse i poslovne mogućnosti koje ste čekali 12 godina! Pred vama je period odlične zarade, širenja poslovnih mogućnosti i lične transformacije. Na lak način ćete završavati sve obaveze, a sva vrata će vam biti otvorena. Zračićete neverovatnom energijom, a mnogi će primetiti da ste se prolepšali.

Posaofoto: Profimedia

RAK - Pred vama je odličan period za putovanja i završavanje studija. U narednom periodu ćete saznati mnogo više o poslu koji radite jer imate šanse za napredak. Ovo je period učenja novih stvari i promene pogleda na svet. Jedno je sigurno, život ćete posmatrati da više filozofije, a bićete otvoreni za promenu mesta boravka.

Putovanjefoto: Profimedia

ŠKORPIJA - Sunce konjukcija Jupiter donosi vam sudbinski susret! Ukoliko ste slobodni, sledi vam zaljubljivanje. Ako ste već u dužoj vezi, pred vama je lep period za proširenje porodice. Ovo je ujedno i poziv za događaj na javnom mestu koji će vam doneti značajne kontakte. U periodu od 5. do 13. marta osetićete šta je istinska ljubav.

Ljubavfoto: Profimedia

Što se tiče ostalih znakova zodijaka, svi će imati koristi od ovog moćnog perioda. Vodolije će imati šanse za neverovatnu zaradu, pa treba da igraju igre na sreću.

(Espreso)