Foto: Stefan Stojanović

niste znali!

TRUDNOĆU SKRIVALA KAO ZMIJA NOGE, ISPLIVALE ČINJENICE IZ PORODILIŠTA: Otkriveno sve o ćerki Marijane Mićić!

Ćerka Marijane Micić na svet je došla krajem prošle godine

Objavljeno: 23.02.2022. 22:16h > 22:20h

Atraktivna voditeljka i glumica Marijana Micić krajem 2021. godine na svet je donela zdravu devojčicu, kojoj su ona i njen suprug dali prelepo srpsko ime - Ana.

FOTO: Printscreen Instagram/micicmarijana
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram printscreen
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Marina Lopačić

Informacija o njenom porođaju, kao i čitavoj trudnoći bilo je zaista malo, s obzirom da je voditeljka dala sve od sebe da pomenute informacije sakrije od radoznalih očiju javnosti.

No, kako je od porođaja prošlo neko vreme, a supružnici su se navikli na način života koji sa sobom nosi prinova, Marijana je odlučila da na svom Instagram profilu u okviru opcije story podeli detalje porođaja.

Naime, voditeljka je objavila fotografiju bebinog kartona, gde se navodi da je na rođenju imala 3150 grama, te je bila dugačka 51 cm.

foto: instagram/micicmarijana

S obzirom da je, kada je u poodmakloj trudnoći odlučila da primi vakcinu, naišla na brojne kritike javnosti koje nisu bile ni malo prijatne, čini se da sada konačno može da uživa uz svoju naslednicu i voljenog supruga Miloša.

Podsetimo, voditeljka i glumica Marijana Mićić godinama je u stabilnoj emotivnoj romansi sa Milošem Marjanovićem, a mnoge je obradovala vest da je u blagoslovenom stanju. Oni nisu želeli da pričaju javno o prinovi, a svoju radost podelili su tada samo sa najbližima.

Marijana i Miloš ne vole zajedno da se pojavljuju na događajima, a voditeljka na društvenim mrežama tek povremeno objavi zajedničku fotografiju kojom pokaže da su zaljubljeni baš kao i prvog dana. Jednom prilikom je rešila da odgovori na privatna pitanja pratilaca, a jedno se ticalo njene veze sa Milošem.

foto: Printscreen/Instagram/micicmarijana

Otkrila je i da je tokom godina ljubavi umela da bude ljubomorna i sebična, ali i da je Miloš bio taj koji je uticao na nju i promenio je, doduše nenamerno.

- Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali nenamerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano - rekla je ranije glumica.

Bonus video:

(Espreso)