Foto: Profimedia

Tatin ponos

GODINAMA NISMO VIDELI KAKO IZGLEDAJU! PRKOSE SVIM LEPOTICAMA U SVETU: Ćerke Lime i Marka Jarića kao BOGINJE! (FOTO)

Pamtite je kao slatkog devojčurka, a sada polako izrasta u pravu lepoticu.

Objavljeno: 04.02.2022. 20:49h

Naš slavni košarkaš Marko Jarić i brazilski supermodel Adrijana Lima u braku su dobili dve devojčice, 12-godišnju Valentinu i 9-godišnju Sijenu.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Iako su se razišli još 2014. godine, a zvanično razveli 2016. godine, par je ostao u dobrim odnosima, najviše zbog dece, a čak su se 2020. godine provlačile i glasine o pomirenju i otvorila mogućnost da Lima ponovo bude "sprska snajka".

Priče je pokrenula informacija da su zajedno proveli karantin usled pandemije korona virusa, međutim, zvanične potvrde nije bilo.

foto: Profimedia

Nakon što se Adrijana Lima oprostila od karijere Viktorijinog anđela, posvetila se odgajanju devojčica, a jednom prilikom izjavila je da su joj deca najveća inspiracija. Marko je takođe veoma privržen ćerkama, a ljubav prema njima pokazuje i na svom Instagram profilu.

Objavio je fotografiju sa svojim naslednicama koju kožete pogledati OVDE, i u ovom slučaju, pratioci su saglasni - Valentina je nasledila od majke vanserijsku lepotu, a od oca ljubav prema sportu, iako više voli fudbal nego košarku.

Bonus video:

(Espreso)