Foto: Emilija Jovanović

priznao

OGLASIO SE RADE LAZIĆ POVODOM KOMPROMITUJUĆEG SNIMKA: "Žao mi je što su me povezali sa NESTALIM SPLIĆANINOM!"

Podsetimo, u medijima se pojavio snimak na kom se nalazi muškarac koga devojka oralno zadovoljavaju, a društvene mreže su gotovo preplavljene raznim navodima i tvrdnjama.

Objavljeno: 10.01.2022. 11:22h > 11:27h

Kako je sličan izgledom sa nestalim Matejem Perišem, mnogi su povezali da je na snimku nestali Splićanin, a zapravo prava istina je da je glavni akter maneken i rijaliti učesnik, Rade Lazić.

Na snimku koji kruži Tviterom, deli se snimak mladića koji orgija sa dve nepoznate devojke, a snimak je stigao i do srpske policije, s obzirom na tvrdnje da se na njemu nalazi nestali mladić iz Hrvatske.

On se tim povodom oglasio na svom Instagram profilu, naglasivši da je u prilogu ispod njegovo zvanično saopštenje i otkrivši šta se zapravo dogodilo na eksplicitnom snimku.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zvaničnu izjavu Lazića prenosimo u celosti.

- Na snimku jesam ja. Taj snimak je nastao davno. Nisam u Srbiji ali sam zgranut da je taj snimak izašao u javnost. Znam i ko ga je plasirao, ali mi nije jasno kako su me povezali sa nestankom Matejom Perišom. Izvinjavam se porodici Periš, ako su ih ovakve vesti dodatno potresle. Sve ostalo ću rešiti preko suda.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bonus video:

(Espreso)