Žena, Foto: Printscreen/TikTok/arina.bloom

AUUU

STJUARDESA DOBILA OTKAZ ZBOG 1 STVARI: I dalje ne MOŽE DA VERUJE, tek tako je OKRIVILI, ŠOK (VIDEO)

Ona je objavila više od 20 video snimaka, uključujući i neke na kojima je nosila uniformu, dok Arina ipak tvrdi da je otpuštena zbog anonimne žalbe i da joj nije pružena prilika da da nikakvo objašnjenje, već je odmah oterana sa posla

Objavljeno: 03.01.2022. 21:37h

Bivša stjuardesa Junajted Erlejnsa Arina Blum otpuštena je nakon što je delila insajderske poslovne tajne kompanije sa svojim pratiocima na TikToku.

Ona je objavila više od 20 video snimaka, uključujući i neke na kojima je nosila uniformu, dok Arina ipak tvrdi da je otpuštena zbog anonimne žalbe i da joj nije pružena prilika da da nikakvo objašnjenje, već je odmah oterana sa posla.

– Nedavno sam bila primorana na otkaz zbog TikToka, ali moja avio-kompanija bila je svesna mojih snimaka na TikToku jop od avgusta, tako da ništa nisam krila šta objavljujem. Odjednom je to u decembru postao problem. Upala sam u nevolje zbog snimaka na kojima sam se pojavila u uniformi, ali eto, svaka avio-kompanija ima svoja pravila – navela je stjuardesa.

Iako se Arina oseća krivom zbog nekog svog sadržaja, takođe ističe da nije govorila ništa što bi naštetilo firmi i da je sve bilo pozitivno.

– Lično mislim da sam odlično uradila posao jer sam im dala besplatnu reklamu. Pokušala sam da inspirišem druge da se priključe avio-industriji – istakla je Arina.

Njeni snimci pregledani su stotinama hiljada puta, a mnogi od korisnika interneta okrivili su avio-kompaniju zbog otpuštanja.

– Junaajted Erlajns je zaista pao nisko. Ona je zaista mnogim ljudima pokazala čuda u avijaciji. Njeni snimci su me inspirisali da se prijavim za ovaj posao – glasi jedan od komentara.

Drugi korisnik je dodao da je Arina prelepa i da je uradila dobru kampanju kao reklamu za kompaniju i da je njeno otpuštanje zaista loša odluka.

(Espreso / Daily star)