Ilustracija, Foto: Facebook

KAKAV ŠOK!

ŽENA SE SKORO ONESVESTILA KAD JE OTVORILA KOFER! Očekivala je SKUPE POKLONE OD 300.000 DOLARA, DOBILA JE OVO (FOTO)

Ona je provela 11 dana putujući kroz Italiju, a usput je kupila poklone, među kojima su bili kožna jakna, torbice i još mnogo toga

Objavljeno: 30.12.2021. 07:56h > 08:02h

Jedna žena je bila zapanjena kada se vratila kući sa aerodroma i otkrila da pokloni vredni 3.000 dolara koje je kupila u Evropi nisu u njenom koferu, a da je umesto njih - hrana za pse.

Đina Šeldon, advokat iz Portsmuta u Nju Hempširu, bila je srećna što je uspela da kupi praznične poklone za porodicu dok je boravila u inostranstvu.

Ona je provela 11 dana putujući kroz Italiju, a usput je kupila poklone, među kojima su bili kožna jakna, torbice i još mnogo toga.

Ali kada se vratila kući i otvorila svoj kofer, otkrila je da su svi skupi pokloni koje je kupila na svom putovanju nestali, i da su zamenjeni gomilama hrane za pse, prljavim, starim košuljama i flašicom kreme za brijanje.

foto: Facebook

U povratku iz Italije, Đina se zaustavila u Parizu, a veruje da su stvari zamenjene u odeljku za prtljag na aerodromu Šarl de Gol u Francuskoj.

Kako je rekla, kada je videla da u koferu nema skupih stvari, prvo je pomislila da je slučajno uzela tuđu torbu.

Ali nakon što je shvatila da je to, u stvari, njen kofer, zapitala se: 'Kako se ovo moglo dogoditi?' Kako bi rešila misteriju, obratila se avio kompaniji koja joj je rekla da će sprovesti istragu o ovom nesvakidašnjem slučaju.

(Espreso / Informer)