Foto: Printscreen Instagram

srećni praznici!

MILAN MILOŠEVIĆ NAM OTKRIVA NOVOGODIŠNJU ŽELJU: Najpoznatiji voditelj iskreno i o tome da li NAPUŠTA Zadrugu!

Milan Milošević je dan pre Nove godine otvorio dušu za naš portal

Objavljeno: 30.12.2021. 17:00h > 17:26h

Neko ko je simbol Zadruge i Pink televizije, Milan Milošević, samo za naš portal govori na praznične teme.

Publika ga je zavolela jer svoj posao radi odlično, uvek oštar na jeziku, iskren, ali i duhovit.

Milan je simpatije čitave nacije stekao pred Zadruginim kamerama, a šou već sada ne može ni da se zamisli bez njega u glavnoj ulozi.

Šta nam je sve otkrio i očemu smo pričali sa njim, pročitajte u nastavku.

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Instagram
FOTO: Espreso

*Milane, kraj je godine, po svemu sudeći u godini za nama ti si najkomentarisaniji i najuspešniji voditelj, koliko je bilo teško doći do te titule?

"Drago mi je što mogu da čujem ovakav kompliment i verujte mi da sam se žestoko borio i izborio za sve to. Odaću vam tajnu, samo sam bio svoj i bio onakav kakav jesam i to je tajna uspeha jer svaka kopija je zabavna samo dok original ne krene dalje, a ja to činim konstantno. Postoje dobri komentari a i neizbežne kritike na moj rad, međutim to je samo dokaz da sve što radim prolazi zapaženo od strane gledalaca i ne bih ja tu ništa menjao."

*Ti si simbol Zadruge, da li u Novoj godini možemo da te vidimo u nekom novom projektu i kakvi su ti planovi generalno za dalje?

"Slažem se da sam postao sastavni deo najgledanijeg projekta u regionu ali na svoj, poseban način. I oni koji me vole i oni drugi prosto jedva čekaju da me vide na vratima Bele kuće i čuju šta sam to novo pripremio zadrugarima, a samim tim i milionskom auditorijumu. Slažem se da sam zajedno sa kolegama koji su tu od samog početka postao simbol Zadruge i ponosan sam na to. Što se daljih planova tiče o tome ne pričam ali svakako ostajem u timu koji piše istoriju i koji pobeđuje iz sezone u sezonu. Nije teško biti uspešan kada radiš na projektu za koji se i sami vlasnici toliko trude i daju pa je za mene gotovo nezamislivo da mi zaposleni dajemo sebe manje od njih. Razmislite o tome i biće i vama svima dobro."

*Koji je momenat iz Zadruge u godini za nama ostavio najveći utisak na tebe?

"Mnogo je lepih i onih manje lepih da ne kažem tužnih momenata koji su ostali urezani u mom sećanju ali svakako su to pretužne ispovesti učesnika koje su uzdrmale čitav region. Viktorija Mitrović je neko čiju ću potresnu životnu priču pamtiti dok sam živ, siguran sam."

foto: Instagram

*Koja je tvoja novogodišnja želja?

"Moje želje su uvek skromne i nosim ih gotovo svaki dan sa sobom ali eto da kažem da ću se u novogodišnjoj noći u željama potruditi da izbegnem materijalna dobra već da poželim svim ljudima zdravlje i sreću a to nam je najpotrebnije. Želim da moja majka još dugo krasi moj život i da u sledećoj godini bude na svojim nogama pa da se zajedno radujemo mojim uspesima i blagodetima koji mi je isti doneo."

*Sa kim ćeš biti tog čuvenog 31. u ponoć?

"Najluđu noć ću provesti u prijateljskom okruženju u jednom prestoničkom hotelu gde će goste zabavljati između ostalih i Sloba Radanović, Dara Bubamara i Aleksandra Mladenović. Siguran sam da ću se lepo provesti i da će noć proteći onako praznično, veselo i ludo baš kako sam i zamislio."

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Bonus video:

(Espreso)