Mačka u jelci, Foto: Printscreen/Facebook

optička varka

OPTIČKA VARKA KOJA JE MNOGE BACILA U REBUS: Možete li uočiti MACU koja se sakrila? (FOTO)

Preslatka maca po imenu Mun živi u Liverpulu s vlasnicom Sarom Nelson-MekGinis (42) i veliki je obožavalac božićnih jelki

Objavljeno: 23.12.2021. 09:57h

Podmukla mačka iznenadila je svoju vlasnicu nakon što je uhvaćena kako drema na granama božićne jelke, savršeno kamuflirana usred ukrasa, kako piše Daily Mail.

Preslatka maca po imenu Mun živi u Liverpulu s vlasnicom Sarom Nelson-MekGinis (42) i veliki je obožavalac novogodišnjih jelki. A prošle nedelje nestala je iz vidokruga vlasnice, jer se sakrila u ukrase na drvetu. Tek kad su ostale mačke porodice, Fredo i Luna, uočene kako zure u jelku, mali Mun je otkrio svoj položaj. Možete li je vi pronaći u jelci punoj ukrasa?

foto: Printscreen/Facebook

"Mun voli bežati i skrivati ​​se, pa je božićna jelka savršeno igralište za njega", objasnila je Sara. I nije prvi put da je Mun uhvaćen u božićnim ukrasima. Zapravo, Sara je čak zamenila svoju belu božićnu jelku za tradicionalnu zelenu ove godine u pokušaju da uoči inače kamufliranu mačku. Sara je fotografiju mace u božićnoj jelci objavila na Fajsbuku s izazovom korisnicima društvenih mreža da pronađu skrivenu mačku i brzo zbunila mnoge.

foto: Printscreen/Facebook

"Prelepa jelka. I dugo mi je trebalo da pronađem mačku", komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Može li mi neko pomoći i reći gde je mačka?!"

(Espreso/Večernji List)