Ivana, Foto: Printscreen Instagram

SPECIJAL

OD RIJALITI ZVEZDE DO OMILJENE VODITELJKE, OVA GODINA JE BILA BLAGODATNA: Ivana Šopić otkrila planove za Espreso

Veoma uspešna godina za voditeljku!

Objavljeno: 03.01.2022. 12:00h

Za Ivanu Šopić kažu da je jedna od retkih rijaliti učesnika koja je svoj život “sredila” napolju, kao i pametno uložila honorare. Ona je sada voditeljka koja je postala omiljena u narodu, a i njen fizički izgled svi pozitivno komentarišu.

Verujemo da je njoj ova godina bila blagodatna, ali smo želeli to da čujemo i od nje. U novogodišnjem intervjuu za Espreso portal Ivana je otkrila šta joj je ova godina donela, kao i čemu se nada u sledećoj.

foto: Printscreen Instagram/sopicka_

Kakva ti je bila 2021. godina?

  • 2021 godina je za mene jako uspešna i lepa godina u kojoj mi se sve iskristalizovalo i svaki trud u ovoj godini mi se isplatio. Jas am prezadovoljna ovom godinom. Sve ovo što mi se sada dešava je samo rezultat mog rada, truda i svega dobrog što sam uradila i pružila. Imala sam i ružne situacije, gde sm shvtila da mi neko nije prijatelj, a to mi se nažalost desi svake godine. Ali kako nekoga izgubimo, tako nam neko nov dođe.

Da li si možda u ovoj godini pronašla svoju srodnu dušu?

  • U 2021 godini nisam imala uspeha što se ljubavi tiče, sve sam posvetila svojoj karijeri i porodici, ali duboko verujem da mi nova godina sperma nešto lepo.
FOTO: Printscreen Instagram/sopicka_
FOTO: Printscreen Instagram/sopicka_
FOTO: Printscreen Instagram/sopicka_
FOTO: Printscreen Instagram/sopicka_
FOTO: Printscreen Instagram/sopicka_

Šta bi volela da promeniš kod sebe u godini koja nam dolazi? Koja je tvoja loša osobina koja te remeti u životu?

  • Volela bih da svoje organizacione sposobnosti podignem na viši nivo , jer nisam organizovana osoba i mislim da me to sprečava u mnogim stvarima. Volela bih das am disciplinovanija, da živim šablonski, jer bih manje gubila vreme i tek onda bi moji rezultati bili još bolji.

2021. godina ti je bila jako uspešna. Postala si jedna od omiljenih voditeljki, postala si suvlasnica kluba... Šta želiš da ti se još desi u 2022.godini i da li si spremna da se "smiriš"?

  • Želim da mi se u sledećoj novoj godini dese sve stvari avanturističnog duha, želela bih da proživim sve što mogu, da bih se u onoj narednoj skrasila. Želim jako dinamičnu godinu, da samo uživam. Možda mi je vreme da se skrasim, udam, ali ja to ne osećam. Nisam spremna da se smirim, ali bih volela da mi sledeća godina bude puna adrenalina, da bih tamo 2023. godine se možda smirila .

Koja uspomena iz detinjstva te veže za Doček?

  • Pokloni ispod jelke. Ništa ne može da mi zameni osećaj koji sam imala dok sam čekala 00h kako bih otvorila poklone, iako mi se već od 21h spavalo. Mama je mene i mog brata nešto malo pre ponoći nagovarla da kao donesemo nešto iz sobe, kako bi ona mogla da stavi poklone ispod jelke.
foto: Printscreen Instagram/sopicka_

Čitaocima Espreso portal žellim srećnu Novu godinu. Nema ništa lepše od novogodišnjih praznika, šetnje po snegu, zimske čarolije…Dozvolite da se probudi dete u vama, širite ljubav i to će vam se sigurno vratiti. Uživajte u godini koja nam dolazi i neka bude ona vaša godina - poručila je Ivana našim čitaocima za kraj!

Bonus video:

(Espreso / Milica Staniirović)