Foto: Adria Media TV

gotovo je

SNIMAK AKCIJE SPASAVANJA JUTJUBERA ĐUKIĆA U NOVOM SADU: Ovako je SVE IZGLEDALO! (VIDEO)

Kada su policajci ušli u stan Đukić nije pružao bilo kakav otpor. Pretpostavlja se da je dim u stanu nastao usled probijanja brave

Objavljeno: 19.12.2021. 19:51h

Kako Kurir ekskluzivno saznaje jutjuber je večeras odveden iz stana posle drame koja je trajala više od 9 sati, pošto su organi reda, policija, vatrogasci i Hitna pomoć izveli koordiniranu akciju!

Naime, nešto pre 19 časova odlučeno je da se krene u akicju. Naime, policija je sa bravarima ušla u zgradu, ali je prethodno sve dobro isplaniralo jer su vrata stana blindirana. Pretpostavlja se da su bravari, uz kontrolisanu eksploziju uništili bravu.

Paralalno sa njima, dizalica vatrogasaca je korpom sasvim prišla terasi jutjubera, kako bi ga sprečili u eventualnoj nameri da počini samoubistvo.

Kada su policajci ušli u stan Đukić nije pružao bilo kakav otpor. Pretpostavlja se da je dim u stanu nastao usled probijanja brave.

Oko 19.05 časova jutjuber je izveden iz stana i ambulantnim kolima prevezen sa lokacije.

Reporter Kurira snimio je u 18.45 časova Đokića kako izlazi na kratko na terasu, a zatim se vraća u stan, posle čega im je odgovorio.

- Nikad ni nije bio lepši dan, sve vas volim i Srbe i nacionalne manjine - viknuo je Daniel pa se vratio u stan.

Podsetimo, oko 18.40 sati ekipa Hitne pomoći ušla je u zgradu u kojoj stanuje jutjuber Daniel Đukić, koji od 9 časova jutros preti da će izvršiti samoubistvo.