Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

"ZA DESET MINUTA ĆE DOĆI DO MASAKRA" Slađa Alegro prošla kroz PAKAO u Doboju: Usred nastupa postavljena BOMBA?

Obavljenim protivdiverzionim pregledom objekta utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Objavljeno: 09.12.2021. 12:02h

U sredu uveče je u Doboju došlo do ozbiljne drame među gostima jednog tamošnjeg kluba, kada je oko 23.50 časova, za sada nepoznata osoba, dojavila kako je navodno postavljena eksplozivna naprava u lokalu, te da će “za deset minuta doći do masakra”

Kako saznajemo, u trenutku kada je došlo do evakuacije na bini je pevala pevačica Slađa Alegro.

foto: ATA IMAGES

- Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su odmah izašli na mesto prijave, te evakuisali sve prisutne. Obavljenim protivdiverzionim pregledom objekta utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

O slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javmog tužilaštva Doboj.

Kako je za BN potvrđeno, policija je dobila dojavu u 23.50 časova, nakon čega su izašli na lice mesta i proverom ustanovili da se u objektu nije nalazila bomba.

Policijska uprava Doboj ujedno je apelovala na građane da na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge subjekte koji postupaju po ovoj vrsti dojave, te su istakli da svako lažno prijavljivanje krivičnog dela predstavlja krivično delo, za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

(Espreso/telegraf/BN)