Foto: Printscreen Zadruga

danas je uspešna

BIVŠI DEČKO JOJ JE ZABIO NOŽ U LEĐA SA SRPSKOM STARLETOM! Karijeru su joj obeležili SKANDALI,da li je prepoznajete?

Drugi put je pokušala 2008. godine i tada je bila među prvih 12 takmičara, ali se ponovo nije našla u finalu.

Objavljeno: 08.12.2021. 12:47h

Danas je jedna od najpopularnijih pevačica, ali je prate i skandali budući da ju je dečko prevario sa poznatom starletom. Danas je svi znate, a nekada je izgledala potpuno drugačije.

Aleksandra Bursać se prvi put prijavila na audiciju za Zvezde Granda 2005. godine, ali tada nije imala sreće pa je ispala pred samo finale.

foto: Printscreen Zadruga

Drugi put je pokušala 2008. godine i tada je bila među prvih 12 takmičara, ali se ponovo nije našla u finalu. Ipak, dobila je priliku da snimi svoj prvi singl pod nazivom "Padale su kiše" i to je bio preokret u njenoj karijeri.

Na ovim audicijama je izgledala skroz drugačije, pa je mnogi ne bi ni prepoznali, a zanimljivo je da joj je Saša Popović još tada predviđao uspešnu karijeru.

- Doguraćeš daleko, super si - poručio joj je na audiciji.

foto: Printscreen Zadruga

Nakon skandala s bivšim dečkom, i sama je priznala da nije uvek bila verna u vezama, ali i da je trenutno zaljubljena. Reč je o Aleksandri Bursać, a sudeći po fotografiji pevačica je doživela pravi pravcati procvat što je tiče fizičkog izgleda, ali vidljivo je i da nije imala neke invazivne estetske zahvate.

foto: Dragan Kadić

Bonus video:

(Espreso)