Foto: Printscreen/Instagram/@montaineem

kakav par

IZGLEDA KAO DEČAK, ALI JE SMUVAO BOMBU OD MANEKENKE: Prezgodna plavuša izgleda pada na 'BEJBI FEJS' fudbalera! FOTO

Maksim Lopes ide koracima svog zemljaka

Objavljeno: 29.11.2021. 12:04h > 11:27h

Fudbaler Sasuola Maksim Lopes često se poredi sa Samirom Nasrijem, bivšim igračem Arsenala, Mančester sitija i reprezentacije Francuske.

Obojica imaju alžirsko poreklo, prošli su školu Olimpika u rodnom Marseju i afirmisali se na Velodromu. Lopes (1.67 m) je čak niži od Nasrija (1.75 m), ali takođe igra ofanzivnog vezistu i gaji sličan stil igre.

Samir Nasri (2011., kada je bio Lopesovih godina)foto: Profimedia

Ono što im je najveća sličnost je dečačka faca - Lopes u subotu puni 24 godine, ali izgleda kao tinejdžer.

Maksim Lopesfoto: Profimedia

Međutim, o njemu ima ko da "brine", s obzirom da mu u Italiji društvo pravi tri godine starija devojka, prelepa Monten Mune.

Mune je bivša zvezda francuskog rijalitija koja sada radi kao model i influenserka, a na Instagramu ima skoro 600 hiljada pratilaca. Sem poneke slike sa Maksimom, uglavnom pozira u donjem vešu (čisto radi reklame).

Plavuša rado pokaže i nekoliko tetovaža, a leđa joj krasi jedna velika, sa zmijom koja prolazi kroz ružu.

Rano penzionisani Nasri (34) je trenutno singl, ali dok je igrao u Premijer ligi, i Nasri se zabavljao sa izazovnom plavušom, teniserkom Tatjanom Golovinom, a onda takođe sa modelom, Anarom Anates.

Videćemo dokle će ići Lopes ići njegovim stopama. Za sada, njegova veza sa Monten, čijih još slika možete pogledati ispod, deluje vrlo stabilno.

(Espreso)