Preminulo dete, Foto: Printscreen/Facebook

TUGA

UŽAS U ŠKOTSKOJ: Devojčici (7) konstantovali MIGRENU, nedugo zatim PREMINULA, majka van sebe (FOTO)

MajkaTrejsi je rekla prijateljima na Fejsbuku da se stanje devojčice pogoršava - i da je vrištala od bola svaki put kada bi pogledala u svetlo

Objavljeno: 21.11.2021. 21:31h

Devojčica Teja Meki (7) preminula je u Škotskoj u sredu nakon što su je lekari otpustili sa odeljenja. Devojčica je u ponedeljak hitno prevezena u bolnicu, a lekari su joj dijagnostikovali migrenu i poslali je kući u utorak.

Međutim, njeni zabrinuti roditelji strahovali su da nešto nije u redu nakon što se vratila kući. MajkaTrejsi je rekla prijateljima na Fejsbuku da se stanje devojčice pogoršava - i da je vrištala od bola svaki put kada bi pogledala u svetlo.

Napisala je: "Moja mala devojčica je u agoniji. Potpuno sam izgubljena."

foto: Printscreen/Facebook

Teja je umrla sledećeg dana.

U objavi na društvenim mrežama Tejina majka je napisala:

- Danas je naša ljubazna, duhovita, pametna lepa princeza prerano odvedena. Izgubljeni smo. Teja dušo, 7 godina tebe nikada neće biti dovoljno za mamu i tatu.

Majka je opisala svoju ćerku kao "vedru, duhovitu, drsku i uvek nasmejanu" i rekla da je volela da "peva i igra i crta" i "samo je volela da voli".

- Ona je bila oličenje samog života - napisala je - Bukvalno je živela i volela kao da sutra ne postoji.

Obdukcija tek treba da bude obavljena, a Tejina baka, Rej Kari, rekla je da porodica ne želi da krivi sve dok ne sazna šta je uzrokovalo da Teja tragično premine, prenosi Dejli rekord.

(Espreso)