Ilustracija, Foto: Profimedia

TRAžI POMOĆ

SPAVAM SA DVOJICOM MUŠKARACA ISTOVREMENO, NE ZNA SE KOJI JE BOLJI U KREVETU: Ali ono što TRAŽE OD MENE je PREVIŠE

Ne zna zašto i dalje viđa ijednog od ovih muškaraca, ali misli da obojica žele više od njihove veze

Objavljeno: 18.11.2021. 13:43h

Otkako sam se pre tri i po godine razišla s ocem svoje kćeri, nastavila sam ga viđati u društvu i u nekoliko navrata smo spavali zajedno. Ne želim ponovno biti s njim, ali seks je dobar. Viđam i drugog dečka, tako da je moj ljubavni život loš i ne vodi nikamo - napisala je jedna žena za Mirror.

Ne zna zašto i dalje viđa ijednog od ovih muškaraca, ali misli da obojica žele više od njihove veze. Bivši joj stalno govori da bi trebali "pokušati ponovo" i zna da bi i drugi muškarac želio predaniju vezu, ali jednostavno ne zna što napraviti.

- Čini mi se da je lakše nastaviti kao i do sada, ali znam da to nije dobro ni za koga dugoročno. Zašto ne mogu dalje i šta da radim? - pitala je stručnjakinju.

- Mislim da nećete moći nastaviti dalje osim ako ne prekinete obe veze. Kada je u pitanju vaš bivši, očito ste se razišli s dobrim razlogom i ne želite ponovo biti s njim. Ne znam zašto drugog muškarca držite na udaljenosti. Možda je to problem samopouzdanja ili se bojite uplesti se u nešto drugo što bi zapravo moglo nešto značiti. No, ono što znam je da ovako nikada nećete dati priliku da krenete dalje i upoznate nekoga ko bi vam mogao biti sjajan - odgovorila joj je Coleen Nolan.

(Espreso)