Britni Spirs, Foto: Profimedia

free britney

KONAČNO SLOBODNA! BRITNI SPIRS PROSLAVILA KRAJ STARATELJSTVA NAD NJOM: Sada živi punim plućima!

Slavim slobodu i svoj rođendan naredna dva meseca, napisala je pevačica

Objavljeno: 16.11.2021. 12:38h

Britni Spirs prošlog vikenda proslavila je kraj starateljstva. Naime, nakon što je sutkinja oslobodila starateljstva koje je nad njom i njenom imovinom poslednjih 13 godina imao pevačicin otac, njenoj sreći nema kraja.

- Kakav vikend! Osećala sam se kao na sedmom nebu. Popila sam svoju prvu čašu šampanjca u najlepšem restoranu koji sam ikad videla - napisala je na svom Instagramu.

Pevačica je naglasila da ima još jedan razlog za slavlje - njen rođendan koji se bliži. Britni, koja će 2. decembra napuniti 40 godina, posebno se zahvalila svom advokatu Matevu Rozengartu, za kojeg kaže da je "promenio njen život".

- Slavim slobodu i svoj rođendan naredna dva meseca. Nakon 13 godina... Mislim da sam dovoljno čekala. Neizmerno sam srećna što je moj advokat ušao u moj život baš onda kada mi je bio potreban. Zaista je promenio moj život. Dužna sam mu zauvek - dodala je Britni.

Spirs se zahvalila i svojim obožavateljima koji su njenu slobodu slavili od dana kada je proglašena. Još neko ko ima razloga za slavlje svakako je i Britnin verenik Sem Asgari, koji ne pokušava da sakrije koliko je srećan zbog svoje partnerke.

- Istorija je danas ispisana. Britni je slobodna - napisao je na svom Instagram profilu.

Između ostalog, okončanjem starateljstva Britni tek sada ima pravo i da stupi u brak te zasnuje porodicu.

Bonus video:

(Espreso)