Foto: Instagram

iznenadila

STANIJA PUKLA VIŠE OD 140.000 EVRA ZA PENTHAUS U RUMI! Tek da čujete HIT USLOV koji je zahtevala, DO SADA NEVIĐENO!

Dobrojevićeva je jedno zahtevala, a evo zašto je izabrala baš tu lokaciju.

Objavljeno: 23.10.2021. 21:55h

Starleta Stanija Dobrojević prošle godine u Rumi kupila je penthaus od 120 kvadrata, za koji je iskeširala oko 144.000 evra.

Naime, kvadrat u njenoj zgradi košta 1.200 evra, te bivša zadrugarka nije štedela za novi dom.

Stanijina zgrada u Rumi nalazi se dve ulice od zgrade gde žive njeni majka i brat, što je Dobrojevićevoj posebno odgovaralo. Međutim, pre nego što je pazarila nekretninu Stanija je za preduzetnike koji se bave izgradnjom stanova imala poseban uslov koji se tiče komšija.

foto: Instagram

Kako se navodi, Dobrojevićeva je zahtevala da ukoliko kupi stan, pored njene zgrade ne bude izgrađena druga, jer bi komšije iz susedne zgrade mogle da vide šta se dešava u njenom stanu, te se pored nalazi jednospratan objekat, baš kako je Satanija i zahtevala.

- Stanijina zgrada je završena, ostalo je da se stan opremi nameštajem. Stan ima 120 kvadrata, a platila ga je oko 144.000 evra. Pri izboru posebno joj se dopala lokacija jer su joj majka i brat blizu, ali i to što su investitori ispoštovali njen uslov - rekao je izvor i dodao:

- Ona očigledno želi da sačuva privatnost od komšija i zato je zahtevala da pored njene zgrade ne bude druga zgrada ili visok objekat jer bi tada komšije mogle da gledaju šta se dešava u njenom stanu.

foto: Privatna arhiva

(Espreso/telegraf)