Sahrana/ilustracija, Foto: KURIR/ZORAN ŠAPONJIĆ

neverovatno

DŽONIĆ NA SAHRANI GORANA ĐOKIĆA ČUPAO KOSU S GLAVE I PRAVIO HAOS, PSOVAO: Da se ne poveruje

- Dolazio je nekoliko puta, kao slučajno prolazeći tim delom sela i zapitkivao je: Je l’ imao nešt "Da li ste nešto našli?" - kaže jedan od meštana

Objavljeno: 22.10.2021. 14:56h

Goran Džonić (59), penzionisani vatrogasac iz Aleksinca, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je pre gotovo mesec dana brutalno ubio svog brata od tetke Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju, prisustvovao je njihovoj sahrani.

- Na sahrani je bio sa ostalim rođacima i prijateljima jer nije mogao da izbegne dolazak da ne bi ispao sumnjiv. Kao i ostali ožalošćeni i on je pokazivao tugu, navodnu tugu, plakao je, čupao kosu i psovao, pitajući se glasno "Ko je mogao to da uradi? - prepričava sagovornik.

Kako se saznaje i za vreme potrage za Đokićima Džonić se pojavljivao na mestu ispred Doma kulture u selu odakle je kretala potraga policije, vatrogasaca i pripadnika snaga bezbednosti i raspitivao se dokle su stigli sa potragom i da li su nešto pronašli.

- Dolazio je nekoliko puta, kao slučajno prolazeći tim delom sela i zapitkivao je: Je l’ imao nešt "Da li ste nešto našli?" - kaže jedan od meštana.

Ovu sahranu, kako se tada pisao nadgledali su inspektori u civilu koji su pomno pratili svaki pokret i ponašanje prisutnih jer su od prvog dana verovali da ubica, ili njegov pomagač mora biti neko iz Moravca ili okoline jer je odlično poznavao teren na kom je ubio Đokiće, a potom 10 kilometara dalje spalio njihova kola, a da to niko danima ne primeti.

(Espreso/Blic)