Frenki i Savana, Foto: Printscreen/Facebook/Frankie Smith

TRAGEDIJA

MAJKA SA PARTNERKOM DO SMRTI TUKLA BEBU: Devojčica umrla od KATASTROFALNIH povreda, JEZIV ZLOČIN!

Incident se dogodio u Frenkinoj kući u Kigliju, u zapadnom Jorkširu, a fotografije mrtve bebe prikazane su pred porotom

Objavljeno: 21.10.2021. 16:44h

Šesnaestomesečna devojčica Star Hobson umrla je od katastrofalnih povreda nakon što ju je majka Frenki Smit nekoliko nedelja tukla sa svojom partnerkom Savanom Brokhil.

Obema se sudi sa teško ubistvo s predumišljajem, a u septembru 2020. nakon bebine smrti, rekle su policiji da je povrede njenoj bebi nanelo drugo dete, saopštio je sud u Bredfordu.

Tužioci su, naravno, ove izjave nazvali apsurdnim jer je silina povreda takva da se vidi da je beba danima mučena i tučena i da takve povrede nije moglo da nanese nejako drugo dete.

Incident se dogodio u Frenkinoj kući u Kigliju, u zapadnom Jorkširu, a fotografije mrtve bebe prikazane su pred porotom.

– Lekari koji su u međuvremenu pozvani, zatekli su beživotno telo bebe koja je bila obučena samo u jednu pelenu. Odvezena je u bolnicu, ali zbog teških povreda reanimacija nije uspela – naveo je tužilac Elister Mekdonald.

On je dodao da su Smit i Brokhil bile jedine odraasle osobe u stanu, kao i još dvoje male dece.

– Svaki roditelj bi odmah pozvao pomoć kada bi mu dete pokazivalo stanje medicinske katastrofe. Njih dve su čekale 15 minuta. Za to vreme, devojčica je već bila mrtva – istakao je tužilac.

Frenki Smit je imala svega 19 godina kada je rodila bebu u maju 2019. godine, a sa ocem deteta prekinula je kada je beba bila vrlo mala.

Ubrzo nakon toga ušla je u vezu sa Savanom Brokhil, koja je radila kao obezbeđenje u klubovima.

Njih dve su ostale pri tome da negiraju ubistvo.

Bonus video:

(Espreso/metro.co.uk)