Elam Naman, Foto: Printscreen/Facebook/ElhamNaaman

jezivo

KIDNAPOVALA DEVOJČICU (14) PA JE MUČILA DO IZNEMOGLOSTI: Nije ni slutila da će se OVO desiti na KRAJU! (FOTO)

Čak 30 dana horora iznenada se prekinulo preokretom

Objavljeno: 09.10.2021. 12:24h

Australijanka Elam Naman (24, na slici) uhapšena je nakon uspešne akcije policije koja je posle dojave došla na lice mesta u Sidneju i spasila je 14-godišnju devojčicu daljeg mučenja.

Namanova je početkom jula na lokalnoj žurci upoznala devojčicu s kojom je razmenila adrese na društvenim mrežama.

Dva dana kasnije ugovorile su susret u hotelskoj sobi, gde joj je Namanova dala heroin, a potom joj je ubrizgala injekciju.

Zahvaljujući pomoći dveju prijateljica uspela je da neopaženo iznese devojčicu iz hotela do auta, a onda je ona oteta.

Kada ju je Namanova dovezla na lice mesta, tamo ju je prepustila mladiću čiji je identitet poznat policiji. On je nesrećnu devojčicu narednih mesec dana držao u zatočeništvu u predgrađu Sidneja gde ju je mučio i silovao, uz često prisustvo uhapšene Elam koja je učestvovala u svemu.

Policija nije želela da otkrije naravno kako je dobila dojavu gde se nalazi kidnapovana devojčica, ali sumnja se da je propevala jedna od prijateljica iz okruženja Elam Naman.

foto: Printscreen/Facebook/ElhamNaaman

Kada su došli do devojčice, policajci su se frapirali u kakvom je stanju bila. Rekla je da su se iživljavali nad njom dajući joj konstantno heroin, a ponekad je silovana i tri puta dnevno.

Elam Naman dobro je poznata policiji. U trenutku hapšenja već je bila na uslovnoj slobodi, a pre nekoliko godina provela je dve i po godine u zatvoru zbog krađe i fizičkog napada na jednu osobu na motociklu.

Prema nezvaničnim informacijama medija iz Sidneja, Elam je trenutno jako loše u pritvoru i pokušava da kroz priznavanje krivice svoju kaznu maksimalno smanji.

(Espreso / Daily star)