Ana Korać, Foto: Instagram

PRETERALA?

SPISKU SE NE VIDI KRAJ! PLASTIČNI HIRURG OTKRIO ŠTA JE ANA KORAĆ SVE OPERISALA: Uložila u sebe skoro 24.000 EVRA!

Spisku nema kraja...

Objavljeno: 15.09.2021. 20:14h

Turski plastični hirurg kod koga je Ana Korać "sređivala" svoje lice otkrio je šta je sve starleta, koja se proslavila učešćem u "Zadruzi", uradila kod njega.

foto: Printscreen Instagram

Starleta je, kako je naveo u svojoj objavi turski hirurg, uradila mačije oči, fejslift, mini fejslift, usne, podizanje gornje usne, operacija nosa, i na kraju reviziju nosa.

Na društvenim mrežama se mogu naći mnogobrojni negativni komentari kada je starletin izgled u pitanju, te mnogi smatraju da preteruje sa operacijama: "Preterala si, mnogo si lepša bila prirodno", "ne ličiš na sebe", "kao plastična lutka si", "meni je ovo nečuveno, da neko toliko sebe želi da promeni"...

foto: Instagram

Koraćeva je inače do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 evra, nos je operisala više puta, što ju je koštalo 7.000 evra, u usne je stavljala hijaluron - 250 evra, pumpala je jagodice - 200 evra, mačije oči je platila 800 evra, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 evra, te je ukupno za korekcije i operacije izdvojila 23.750 evra.

Bonus video:

(Espreso/Blic)