Zlatar dobija pešačku stazu, Foto: Rina

zlatar

SRBIJA DOBIJA JOŠ JEDNU TOP TURISTIČKU DESTINACIJU: U toku izgradnja prešačke staze (FOTO)

U centralnoj turističkoj zoni Zlatara, ispod sportskih terena hotela Panorama, uskoro će početi izgradnja pešačke staze sa pratećim mobilijarom i tipskim objektima – kućicama brvnarama namenjenih zakupcima.

Objavljeno: 08.09.2021. 14:32h

Velike investicije i ulaganja planirani su na planini Zlatar u narednom periodu. U centralnoj turističkoj zoni Zlatara, ispod sportskih terena hotela Panorama, uskoro će početi izgradnja pešačke staze sa pratećim mobilijarom i tipskim objektima – kućicama brvnarama namenjenih zakupcima. Na mestu, koje je zaraslo šibljem i niskim rastinjem, uskoro će nići šest tipskih drvenih objekata za potrebe promocije i prodaju zlatarskih proizvoda.

„Ove godine, u prvoj fazi radova izgradiće se pešačka staza i šest jednoobraznih drvenih tipskih objekata, a za narednu godinu u okviru druge faze, planirana je izgradnja novih objekata i postavljanje dodatnih mobilijara na Zlataru, a poseban akcenat biće stavljen na izgradnju i uređenje eko parka koji će se nalaziti uz samu pešačku stazu – objašnjava direktor TO Zlatar Branko Pucarević.

FOTO: Rina
FOTO: Rina

Bonus video:

(Espreso/Agencije)