Foto: Nemanja Nikolić, ATA Images

bukti rat

OGLASIO SE LUKASOV PRODUCENT I OTKRIO PRAVU ISTINU SUKOBA: Sve se preokrenulo, Ivana nije platila svoj deo?

Lukasov producent oštro reagovao na optužbe Ivane Selakov.

Objavljeno: 31.08.2021. 15:20h

Ivana Selakov i Aca Lukas zaratili su samo 24 sata nakon što su objavili duet. Naime, pevačica tvrdi da je prevarena od strane "duet-saradnika", kako ga je nazvala, a sada se oglasila i druga strana, odnosno Lukasov producent.

foto: Ana Paunković, Privatna arhiva

„Kada se neka pesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pesme, je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pesmu kao kolaboraciju sa pevačem sa kojim se realizuje duet. U ovom slučaju do svega toga nije došlo od strane menadžmenta Ivane Selakov, zbog čega je tim Ace Lukasa reagovao i uklonio pesmu tokom jučeršnjeg dana sa Jutjuba“, stoji u saopštenju Hype produkcije koja stoji iza projekta.

Podsetimo, Ivana Selakov se oglasina danas na Instagramu saopštenjem u kome tvrdi da je u saradnji s Lukasom ona oštećena strana.

„Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi ‘Svatovi’. Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine. Voli vas Ivana.“

(Espreso)