Foto: Profimedia

ČEKAJUĆI DEBI

LOŠE VESTI IZ PARIZA: Poketino ne može da računa na sve velike zvezde ni na gostovanju protiv Bresta

Anhel di Marija, Marko Verati, Đanluiđi Donaruma i Markinjos trebalo bi da budu u konkurenciji za tim

Objavljeno: 19.08.2021. 21:59h > 22:06h

Pari Sen Žermen je klub oko koga se sve vrti ovog fudbalskog leta.

Nakon što je promenio istoriju fudbala i doveo Lea Mesija, PSŽ je sada u fokusu zbog pitanja kada će najbolji fudbaler današnjice debitovati.

Čekaju navijači Pari Sen Žermena da vide Lionela Mesija na terenu, ali njega neće biti u sastavu ni u petak uveče kad bogati klub bude gostovao Brestu.

Le Parizijen piše da doskorašnji član Barselone nije spreman za maksimum fizičkih napora. Sve u svetlu činjenice da je poslednji takmičarski meč odigrao pre 40 dana u finalu Kopa Amerike protiv Brazila. Otad je samo odmarao, maltene bio bez treninga sve do pre osam dana kad se pridružio Svecima.

foto: Profimedia

Za gostovanje Brestu, Poketino ne može da računa ni na Nejmara, ni na Leandra Paredesa, dok bi Anhel di Marija, Marko Verati, Đanluiđi Donaruma i Markinjos trebalo da budu u konkurenciji.

Niko u PSŽ-u ne želi da rizikuje, posebno što Brest ne bi trebalo da predstavlja problem favoritu, pa će debi Mesija biti odložen za 29. avgust kad bude gostovao Remsu našeg golmana Predraga Rajkovića.

S obzirom da posle toga sledi reprezentativna pauza, publika na Parku prinčeva videće Argentinca u dresu PSŽ-a tek 12. septembra protiv Klermona.

(Espreso)