Foto: Profimedia

biće prava bomba

BARSA DOVODI ZAMENU ZA MESIJA IZ PREMIJER LIGE: Napadač kluba iz Londona ne meti Katalonaca!

Kako navode iz Skaj Sporta, Arsenal je zainteresovan da u svoje redove dovede Filipea Kutinja, te bi to mogla da bude dodatna olakšica u ovom transferu

Objavljeno: 17.08.2021. 09:59h > 16:11h

Napadač Arsenala, Pjer Emerik-Obamejang mogao bi uskoro da postane novi fudbaler Barselone, prenosi Skaj Sport. Katalonci bi za ovaj transfer pored novca u London mogli da pošalju i Brazilca, Filipea Kutinja, navodi isti izvor.

Otišao je Mesi, te je mesto centralnog napadača u Barseloni ostalo upražnjeno. Mesto je bilo predviđeno za Serhija Aguera, ali ga je povreda udaljila s terena na duži vremenski rok.

Od ostalih napadača u Barseloni, Antoan Grizman je očigledno izgubio poverenje svih čelnika ovog kluba, Memfis Depaj je kroz čitavu karijeru više igrao na poziciji levog krila, dok je Martin Brejtvajt nepravdeno zapostavljen i okarakterisan kao višak, iako je postigao dva gola u pobedi protiv Real Sosijedada.

Skaj sport Italija je preneo vest da su Katalonci želeli Temija Ejbrahama iz Čelsija, međutim, ovaj engleski napadač je otišao u Romu u transferu vrednom 40 miliona evra, pa je Barselona svoju potragu morala da nastavi dalje.

foto: AP

Nisu Španci "daleko odmakli", pošto su u Londonu našli novog igrača, a to je napadač Arsenala, Pjer Emerik-Obamejang.

Ono što je dodatno podgrejalo ovaj potencijalni transfer je i činjenica da je Obamejang u poslednji trenutak izostavljen iz sastava za meč prvog kola Premijer lige između Brentforda i Arsenala, iako je najavljeno da će biti starter.

Kako navode iz Skaj Sporta, Arsenal je zainteresovan da u svoje redove dovede Filipea Kutinja, te bi to mogla da bude dodatna olakšica u ovom transferu.

Do kraja prelaznog roka je ostalo dve nedelje, a po svemu sudeći, očekuje nas prava 'transfer ludnica'.

(Espreso/Telegraf)