Foto: Profimedia

HIT

PRVO BILA U BRAKU SA JEDNIM, A KASNIJE SA DRUGIM - NJIH DVOJICA SU DANAS NAJBOLJI DRUGARI!

Prvo je bila žena Lenija Kravica, a sada je u braku sa Džejsonom Mamoom

Objavljeno: 02.08.2021. 15:12h

Leni Kravic bio je u braku sa glumicom Lisom Bonet šest godina i oduvek su važili za jedan od najlepših parova, što njihova ćerka Zoi koja je takođe glumica potvrđuje obzirom na to da je savršena mešavina ove dve velike zvezde.

foto: Profimedia

Lisa Bonet je žena koja je od početka karijere važila za jednu od najvećih zavodnica Holivuda, a 2017. godine sa svojih 50 godina ponovo je to i dokazala.

Tada jedan od najpoželjnijih glumaca na samom početku svoje karijere Džejson Mamoa čuveni Kal Drogo i Akvamen, postao je drugi muž ove glumice. Čak 12 godina mlađi od nje, Džejson je osvojio njeno srce i oni su od tada u srećnom braku. On je bezbroj puta u svojim intervjuima isticao kako je ostvario svoj dečački san, obzirom da je kao mali imao baš njene postere u sobi i divio joj se.

A kako ovo sve prija njenom prvom mužu proslavljenom muzičaru Leniju Kravicu? Pa sudeći po svemu, ne smeta mu ni malo. Leni i Džejson su odlični prijatelji, neretko idu zajedno na putovanja, koncerte, a jedan drugog nazivaju braćom. Iako se strani mediji trude da čitaoce ubede u suprotno, oni to redovnim oglašavanjem na društvenim mrežama demantuju. Tako je bilo i ovoga puta kada je Leni na veoma prisan način čestitao rođendan Džejsonu, sadašnjem mužu svoje bivše žene.

– Srećan rođendan! Sa ponosom te zovem mojim bratom! Jedna ljubav! Jedna porodica! – napisao je Leni u opisu fotografije.

Bonus video:

(Espreso)