Ilustracija, Foto: Espreso

OBRATITE PAŽNJU AKO KREĆETE NA PUT

NENORMALNE GUŽVE NA AUTO-PUTU ZBOG RADOVA: Vozila mile! (FOTO)

Čitaoci Espreso portala javljaju nam da je i ovog jutra velika gužva na izlazima iz Beograda, naročito, kako se može videti u snimku, na „spustu“ do naplatne rampe Bubanj potok

Objavljeno: 24.07.2021. 12:05h

Subota je, po običaju, dan kada se Beograd prazni u letnjim mesecima: delom zbog "smene" turista na plažama u okruženju, delom zbog odlaska u vikendice, delom zbog poseta "matičnim" gradovima.

Čitaoci Espreso portala javljaju nam da je i ovog jutra velika gužva na izlazima iz Beograda, naročito, kako se može videti u snimku, na „spustu“ do naplatne rampe Bubanj potok.

foto: Espreso

Auto-moto savez Srbije inače na svom portalu upozorava da će od 25.07.2021. do 10.08.2021. godine biti na snazi izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 127, na deonici Stara Pazova – Stari Banovci (od km 19+120 do km 23+794).

foto: Espreso

Saobraćaj će biti zatvoren od petlje Stara Pazova do petlje Stari Banovci, tj iz pravca Beograda biće zatvoreno isključenje za Stare Banovce.

foto: Espreso

Alternativni putni pravac je petlja Nova Pazova. Iz pravca Novog Sada uključenje za Stare Banovce će biti moguće preko petlje Stara Pazova ili petlje Nova Pazova.

(Espreso)