Foto: EPA/Neil Hall

Kraj jedne ere

REAL JE POTVRDIO ODLAZAK KAPITENA: Danas konferencija za novinare, a već se ŠUŠKA O SLEDEĆOJ DESTINACIJI!

Razočaran je i nije mu drago kako se sve završava

Objavljeno: 17.06.2021. 07:15h

Real Madrid je sinoć zvanično potvrdio da će Serhio Ramos nakon 16 godina napustiti klub.

Ramos će danas održati pres konferenciju za medije na kojoj će se oprostiti od Reala u koji je stigao 2005. godine iz Sevilje.

Za Real je odigrao 671 utakmicu, a kao štoper je uspeo postići čak 101 pogodak. Osvojio je četiri Lige šampiona, pet titula La Lige, četiri Svetska klupska prvenstva, dva Kupa Kralja, četiri Superkupa Španije i tri superkupa Evrope...

Obeležio je jednu eru Reala, no u Madridu nisu imali sluha za njegove zahteve po pitanju novog ugovora, pa će pronaći novi klub.

Veruje se da je Pari Sen Žermen jedan od mogućih klubova, a postoje jaki interesi nekih engleskih timova. Sve u svemu, Ramos će sutra reći 'zbogom' Realu.

Prema pisanju dobro upućenih novinara, Ramos je tužan zbog toga. Razočaran je i nije mu drago kako se sve završava. Očekivao je da će doći do preokreta, da će dobiti podršku Florentina Pereza i Reala, ali nije.

Nimalo dobro razdoblje u karijeri sjajnog štopera, budući da nije pozvan ni u reprezentaciju Španije koja igra na Evropskom prvenstvu, pošto je selektor Luis Enrike očigledno odlučio da usvoji predlog Saveza o postepenoj smeni generacije.

(Espreso)