Foto: Profimedia

AUUUU!

GRAĐANI LJUTI ZBOG PONAŠANJA URAGANKI! Ostavljaju poruke po VOZILU: "KOGA BRIGA KO STE VI"!

Njihov vozač, po svemu sudeći, misli da može da parkira gde stigne.

Objavljeno: 26.05.2021. 09:24h

Članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević su se u nedelju vratile iz Roterdama, gde su osvojile 15. mesto na Evroviziji, i već je zbog njih nastao haos u prestonici.

Kao i svaka poznata višečlana grupa, i one imaju kombi kao prevozno sredstvo kako bi im bilo komotno tokom vožnje i mnogobrojnih putovanja širom zemlje i dijaspore, ali njihov vozač, po svemu sudeći, misli da može da parkira gde stigne. U prilog tome svedoče i fotografije koje je paparaco Kurira zabeležio prilikom redovnog obilaska prestonice.

foto: Kurir

Naime, kombi ove grupe bio je nepropisno parkiran na mestima koje pripadaju Pošti na Crvenom krstu, pa je neko od nezadovoljnih radnika i komšija iz te zgrade ostavio obaveštenje "uragankama" da kombi preparkiraju ili će, u suprotnom, biti prinuđeni da zovu komunalnu policiju i radnike "Parking servisa" kako bi im odneli nepropisno parkiran kombi.

foto: Kurir

- To što ste Hurricane ne daje vam pravo da se ovde parkirate. Sram vas bilo. Vaša Pošta! - pisalo je na poruci ostavljenoj na šoferšajbni, dok je pozadi takođe ostavljena jedna poruka.

- Nemojte se parkirati gde je zabranjeno. Zvaćemo komunalnu i pauka. Koga briga što ste vi Hurracane? Stanari! - pisalo je na cedulji.

foto: Kurir

Mi smo porazgovarali sa jednom radnicom pošte, koja nam je rekla da je kombi često tu parkiran, ali da za to ne krive popularnu trojku, već njihovog vozača.

foto: Kurir

- One su slatke, viđamo ih često po kraju. Samo izađu iz kombija i ulaze u jednu zgradu koja je tu blizu. Ponosne smo na njih, one nam ne smetaju, ali je njihov vozač krajnje bahat i bezobrazan. Stalno tu parkira, a obećao je da neće. Sledeći put zovemo pauk, ovo je mesto za zaposlene - rekla nam je ona. Mi smo pokušali da kontaktiramo sa članicama grupe, ali nam se njihov PR nije javljao na pozive.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)