Foto: © ATA Images

ostao neporažen

RAŽNATOVIĆ U DRUGOJ RUNDI PATOSIRAO GRUZINA: Udarao je jako, ali ja udaram jače! (FOTO)

Veljko Ražnatović je najavio napad na juniorsku titulu prvaka sveta

Objavljeno: 21.05.2021. 23:13h

Spektakularno boksersko veče priredio je “Petko boks promoušn” u petak u beogradskom hotelu Hajat, a zvezda večeri bio je najbolji srpski kruzeraš Veljko Ražnatović (24).

Iako je ispred sebe imao dosad najbolje rangiranog rivala u karijeri, Srbin je, kao što je i obećao, i ovaj meč završio nokautom. Najboljeplasirani Gruzin, koji je u karijeri takođe često bacao rivale na pod (devet puta trijumfovao nokautom), Levani Lukutašvili (26) je “ugašen” u drugoj rundi!

foto: © ATA Images

Ovo je Ražnatovićeva 10. jubilarna pobeda u isto toliko mečeva u profesionalnom boksu, od čega sedma nokautom, ali tu ne planira da stane.

- Udarao je jako, ali ja udaram jače - kroz smeh je posle meča rekao Ražnatović i dodao:

- Očekivao sam jači otpor, ali svakako pobedu, jer znam koliko sam spreman. Ubuduće ćete gledati još atraktivnije moje mečeve. Sada na kraći odmor, pa ponovo u salu. Cilj je juniorska svetska titula! - poručio je.

Veljko je imao podršku supruge Bogdane, kao i majke Cece Ražnatović i njenog dečka Bogdana.

Inače, Gruzin je najbolji kruzeraš u svojoj zemlji, a na svetskoj rang listi zauzima 184. poziciju od oko 1.000 boraca, i za 65 mesta je bolje plasiran od Rusa koji je trebalo da bude Ražnatovićev rival u petak uveče.

(Espreso/Kurir)