Darko Tanasijević, Foto: Promo

kontra šoui

UBILE STE ME! Voditelj Darko Tanasijević završio U SUZAMA nakon iznenađenja: Ona je vrlo bliska, čelična lejdi!

U večerašnjoj emisiji Kontra šou na Kurir televiziji gostuju voditelj Darko Tanasijević i rijaliti zvezda i starleta Ana Korać.

Objavljeno: 21.05.2021. 23:11h

Voditelj Darko Tanasijević gostuje u večerašnjem izdanju emisije Kontra šou na Kurir televiziji. Tom prilikom voditeljke Jelena Nikolić i Marija Đurović pripremile su prilog iznenađenja za kolegu Darka. Naime, o Darku je govorila njegova prijateljica Milica, što je Darka veoma pogodilo, pa se rasplakao tokom emisije:

foto: Promo

- Ubile ste me. Nisam ni sanjao da ste ovako nešto spremile za mene, a drugo da je Milica u svemu tome učestvovala. Milica je neko ko mene stvarno poznaje i ko mi je vrlo blizak, vrlo drag i neko od nekolicine mojih pravih prijatelja.

- Nisam iz Beograda, često sam znao da ovde budem usamljen, da se tražim i da lutam i da mi fale prijatelji iz mog rodnog mesta, porodica...Hvala vam na ovom iznenađenju. Milica je specifična po tome što je ona potpuna suprotnost meni, često jedno drugom idemo na živce. Zamera mi što sam toliki emotivac. Ona bi to kod mene promenila, a ja bih na primer prisvojio njenu osobinu da bude tako oštra i čelicna lejdi - rekao je Darko u emisiji Kontra šou.

foto: Promo

GLEDAJTE KONTRASHOW UŽIVO NA KURIR TELEVIZIJI!

MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, Orion kanal 8

(Espreso)