Foto: Kurir/Nikola Anđić

foto!

PRVE FOTKE! KAO SENKA PROLAZI ULICAMA KRALJEVA! Kristijanova žena van sebe zbog prevare, BLEDA i ISPIJENA!

Razočarana u muža!

Objavljeno: 20.05.2021. 08:48h > 09:06h

Supruga Kristijana Golubovića Ivana Veljković i dalje je očajna i besna zbog njegove prevare u "Zadruzi". U to se uverila i ekipa Kurira koja je posetila Kraljevo, gde Ivana živi s njihovom osmogodišnjom ćerkom i odakle je ispratila muža u rijaliti.

U komšiluku porodice Golubović svi su na njenoj strani i osuđuju Kristijana što je zanemario činjenicu da je oženjen i što je javno ušao u vezu s cimerkom Kristinom Spalević.

Njegova supruga izbegava da priča o suprugovoj preljubi, ali ono što je rekla prijateljima, kako saznajemo, jeste da mu izdaju neće oprostiti i da ga čeka razvod. Ivana se pojavila u popodnevnim satima dok je išla ka svojoj zgradi. Ona je vodila ćerku iz škole. Na naše pitanje kako komentariše dešavanje u rijalitiju, Ivana je odgovorila kratko:

foto: Kurir/Nikola Anđić

- Nemam komentar, molim vas da me ostavite na miru.

Od njenih komšija saznao se da je stan u kojem žive u njenom vlasništvu te da ima puno pravo da Kristijana ne primi nazad. Ona ispod stana u zgradi ima frizerski salon, u koji redovno odlazi.

Komšije su rekle i da nisu tačne priče da se ona zavukla u kuću, već da je redovno viđaju i da pokušava da sakrije kako se zaista oseća.

foto: Kurir/Nikola Anđić

- Ivana, iako je očajna, pokušava da ostane pribrana i da se normalno ponaša. Svaka joj čast kako u tome uspeva, strašno je kad vas muž prevari javno, na nacionalnoj televiziji. Veoma sam razočarana u Kristijana, to od njega nisam očekivala - ogorčeno je rekla komšinica, koja je zamolila da se ne objavljuje ime.

Iako se nagađalo da se Ivana preselila kod svojih roditelja, saznalo se da ih ona ne obilazi jer su u svađi.

- Čuo sam da Ivanini roditelji ne razgovaraju s njom još otkad se udala za Kristijana. Nekad je često obilazila svoju rodnu kuću, a sada uopšte tamo ne ide - rekao je jedan komšija.

(Espreso/Kurir)