Foto: Printscreen/Instagram/jlo

svaka čast!

ZVEZDA U ŠESTOJ DECENIJI MAMI UZDAHE, KAO DA JE SA DRUGE PLANETE! Razgrnula DUBOKI ŠLIC, pa pokazala OBLINE!

Prava je bomba!

Objavljeno: 16.05.2021. 12:37h

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je nedavno snimala reklamu na kojoj je nosila crvenu haljinu s visokim šlicem, a ako je suditi prema fotografijama, pevačica i glumica blista nakon raskida duge veze i veridbe sa Aleksom Rodrigezom (45).

Naime, latino diva je uslikana na snimanju u Majamiju dok je nosila crvenu haljinu sa provokativnim, visokim šlicem na desnoj nozi, kardigan i štikle, a tom prilikom je bukvalno blistala i mnogi kažu da je "lepša nego ikad".

foto: Profimedia

Lopezova je odevnu kombinaciju upotpunila minđušama, a talasastu kosu je pustila niz leđa. Pevačica je zaplesala na setu, zbog čega se prorez na haljini pomerio i pokazao njene atribute.

Njen dobar izgled pohvalio je i stilista Rob Zangardi, koji je objavio njenu provokativnu fotografiju na kojoj je drži za butinu, tik do zadnjice.

- Taj Džej Lo sjaj - napisao je uz objavu na kojoj poziraju u ogledalu i vidi se dobar deo njene zadnjice jer joj je haljina podignuta.

"Ovo je najseksi stvar koju sam ikad videla", "Napuniće 52 godine, a ima najbolje telo na svetu", "Ona je kraljica", "Ovo je tako seksi", "Gde se ja mogu prijaviti za tvoj posao?", pisali su ispod njegove objave.

(Espreso)