Foto: printscreen/instagram/adrianoimperador

SVAKA ČAST

SUZA SUZU STIŽE: Slavni brazilski fudbaler nije mogao da sakrije emocije - RAZLOG JE ISPUNJENJE SNA!

Adrijano se ponovo našao u centru pažnje nakon sinoćnje objave na Instagramu

Objavljeno: 04.05.2021. 15:00h

Adrijano je svojevremeno bio jedan od najboljih napadača na svetu, ali nikada nije uspeo da pokaže svoj puni potencijal zbog problema koje je imao u privatnom životu.

Nekadašnji brazilski fudbaler proslavio se fantastičnim igrama u dresu Intera i važio je za jednog od najboljih napadača na svetu. Adrijano je i sa dosta uspeha igrao za reprezentaciju Brazila, ali sve se u potpunosti promijenilo nakon smrti njegovog oca.

Adrijana je žestoko pogodilo što je njegov otac preminuo i nakon toga pao je u depresiju. Brazilac je često propuštao treninge Intera zbog toga što je bio pijan, a klub je odlučio da je najbolje da se rastanu.

On se vratio u Brazil gde je igrao još nekoliko sezona, te je imao u Evropi još jednu epizodu kada je igrao za Romu. Međutim, više se nije uspeo vratiti u formu u kojoj je bio u Interu, te je na kraju na tužan način odlučio da završi karijeri.

Adrijano se ponovo našao u centru pažnje nakon sinoćnje objave na Instagramu. Naime, on je objavio veoma emotivne fotografije na kojima se vidi kako plače, a na kraju je objasnio šta se dešavalo.

Naime, on je dobio vesti da će biti dio staze slavnih na legendarnoj Marakani i tako će se pridružiti velikanima. Adrijana je to itekako potreslo i nije mogao da sakrije svoje suze.

- Ovo su fotografije kada sam primio vesti da ću biti deo staze slavnih na Marakani. Hvala vam na svemu. Veoma sam uzbuđen jer je ovo bio uvek moj san.

(Espreso)