Foto: Printscreen Instagram

malo ko zna njenu majku

LIDIJA VUKIĆEVIĆ JE I DALJE BOMBA, A NJENA MAJKA PLENI HARIZMOM I LEPOTOM: Tek da vidite sa kim je bila na zabavi!

Mnogi komentarišu da je upravo od majke nasledila lepotu.

Objavljeno: 26.04.2021. 16:15h > 16:29h

Popularna glumica Lidija Vukićević podelila je staru fotografiju svoje majke sa koleginicama i pokojnim, legendarnim pevačem Predragom Živkovićem Tozovcem.

Majka popularne glumice bila je profesorka u gimnaziji, a kada je Tozovac dolazio na čuvene zabave u Kraljevu, bio je u društvu Lidijine majke i njenih koleginica.

foto: Instagram

Lidijina majka izgleda je veoma elegantno u beloj haljini, sa širokim osmehom na licu. Imala je plavu, kovrđavu kosu, a mnogi komentarišu da je popularna glumica lepotu, ali i mladolikost nasledila od nje.

- Legendarni Tozovac na čuvenim kraljevačkim golubarskim zabavama i profesorske gimnazije - napisala je glumica uz fotografiju i dodala emotikon slomljenog srca.

foto: Instagram

"Prelepa žena", "Neverovatno je kako izgleda", "Prava dama, vidi se na koga je Lidija", "Ne mogu da verujem da ti je mama bila plavuša", "Znači, za tvoj izgled zaslužna je genetika", neki su od komentara.

Podsetimo, Tozovac je 5. marta primljen u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu sa potvrđenim korona virusom i upalom pluća, bio priključen na kiseonik i u teškom stanju, ali stabilno. Međutim, Tozovcu je srce stalo 6. aprila i nažalost, legendarni pevač je preminuo.

(Espreso)