Foto: Youtube

opa

VEST DA SU VOJAŽ I ŽENA OD SULTANA U VEZI JE ODJEKNULA KAO BOMBA, a sada je otkrivena prava ISTINA!

Budući da su mediji kao i obično ostali bez Vojažovog odgovora, pozvali su Tijanu M koja je potvrdila saznanja

Objavljeno: 20.04.2021. 20:50h

Poslednjih dana u estradnim krugovima kruže priče da su popularni reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, i pevačica Tijana Milentijević, koja se proslavila pesmom "Žena od sultana" u tajnoj vezi. Kako Nova.rs saznaje, Vojaž i Tijana ne poznaju se lično, te za sada komuniciraju samo preko posrednika jer je u planu duetska pesma.

Budući da su mediji kao i obično ostali bez Vojažovog odgovora, pozvali su Tijanu M koja je potvrdila saznanja.

„Vojaž i ja nismo u vezi, čak se ni ne poznajemo lično. Naši saradnici komuniciraju i to isključivo na poslovnom nivou. Ne bih ništa otkrivala jer ništa nije sigurno i dogovoreno, ali želim da stavim tačku na spekulacije jer sa tim dečkom apsolutno nemam ništa“, rekla je Tijana, koja uveliko radi na novim projektima, bez obzira na situaciju sa koronavirusom.

foto: Prinrtscreen/Youtube

Podsetimo, Vojaž je dugo bio u vezi sa Breskvicom, a njihov raskid pogodio je brojne fanove. Nedavno je u intervjuu za Nova.rs ispričao da nije s njom u komunikaciji, te da joj želi sve najlepše u daljoj karijeri bez njega.

„To je teško pitanje jer konkretno ne znam šta se dešava s njom. Nisam u toku, fokusirao sam se apsolutno na sebe i gledam svoju karijeru, a njoj stvarno zaista želim sve najbolje i svu sreću ovog sveta“, rekao je Vojaž.

(Espreso / Nova )