Lišeni slobode, Foto: Starsport©

CETINJE

VREĐALI ĐAKE I SVEŠTENSTVO NA VERSKOJ I NACIONALNOJ OSNOVI: Uhapšeno 5 osoba zbog incidenta u internatu Bogoslovije

Sumnja se da su ova lica iste večeri oštetila putničko motorno vozilo vlasništvo jednog fizičkog lica iz Cetinja polomivši stakla na vozilu, navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore

Objavljeno: 19.04.2021. 15:49h

Službenici Odeljenja bezbednosti Cetinje su po nalogu postupajućeg tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Cetinju lišili slobode pet lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

D.R. (20), P.V. (20), M.Č. (20), A.L. (22) i F.B. (20) svi iz Cetinja su, kako se sumnja, u noći između 14. i 15. aprila ispred internata Bogoslovije vređali učenike i sveštenstvo koji borave i rade u ovoj ustanovi, na verskoj i nacionalnoj osnovi, pozivali su ih na fizički obračun, te su pokušali da uđu u objekat u kojoj nameri nisu uspeli.

Sumnja se da su ova lica iste večeri oštetila putničko motorno vozilo vlasništvo jednog fizičkog lica iz Cetinja polomivši stakla na vozilu, ispisavši po vozilu grafit, te oštetivši vrata, navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf.rs)