Foto: Shutterstock

STRAŠNO

UMRLA ZVEZDA SURVAJVERA: Ubio je RAK u 50. godini!

Ćerka se oprostila potresnim rečima.

Objavljeno: 19.04.2021. 12:21h > 12:23h

Sundai Burkuest, inspirativna takmičarka iz 2016. u takmičenju "Survivor: Millenials vs. GenX", umrla je u nedelju nakon bitke sa rakom jednjaka i jajnika, što je bila njena druga bitka protiv raka u poslednjoj deceniji.

Imala je 50 godina.

Njena ćerka, Kennedi Burkuest, odala je počast "mojoj neverovatno lepoj mami" na Instagramu u nedelju.

"Hvala ti što si se borili jednako čvrsto kao i onoliko dugo koliko i jeste. Hvala ti što si bila najbolji prijatelj, uzor, sestra i moja majka sve u jednom. Hvala što si me odgojili da volim Isusa i pokažite ta ljubav prema drugima “, napisala je Kenedi.

"Volim te do neba i nazad milion puta. Znam da ćemo se jednog dana ponovo sresti. Do tada ću provoditi svaki minut nedostajući i pokušavajući da te učinim ponosnom. Počivaj u miru, mama."

Voditelj „Survivor“ -a Jeff Probst odao je počast na Instagramu, napisavši da je „imala jedan od najsjajnijih osmeha bilo koje osobe koja se ikada takmičila u„ Survivoru“.

Zračila je dobrotom i razumevanjem prema svima koji su imali sreće da budu u njenom prisustvu “. Dodao je: "Činilo se da ona razume bolje od većine da je život za življenje, pa recite da život kad god je to moguće."

Burkuest je pisala o svojoj borbi protiv raka u filmu „Grit Girl: Power to Survive“ iz 2018. godine i održala motivacione govore o izvlačenju iskušenja, oslanjajući se u velikoj meri na svoju hrišćansku veru.

Dijagnostikovana sa rakom dojke u aprilu 2012. godine, podvrgnuta je pet operacija, osam rundi hemoterapije i 28 dana zračenja, napisala je Burkuest u svom profilu „Preživljavanje“. "Još uvek sam ovde! Bilo mi je važno da me moja deca doživljavaju kao" ratnika, a ne kao cmizdrilac ", napisala je. "Naravno, bilo je teško, ali ne bih dozvolio da mi rak preuzme život. Zbog svoje vere uspeo sam da šutnem rak!"

(Espreso)