Foto: EPA/Andy Rain

napraviće pauzu

ĐOKOVIĆU SE ČISTI PUT KA TITULI U MAJAMIJU: Posle Nadala i Federera još jedan veliki rival odustao od Mastersa!

Kako je rekao došlo je vreme da i on počne da bira turnire na kojima će igrati

Objavljeno: 17.03.2021. 10:20h > 10:24h

Čini se da se Novaku Đokoviću čisti put do titule na Mastersu u Majamiju s obzirom na odustajanje njegovih najveći rivala.

U utorak je Rafael Nadal objavio da neće igrati na turniru na Floridi, a sada je istu odluku saopštio i Dominik Tim posle šokantnog ispadanja sa turnira u Dubaiju.

- Svi znate koliko mnogo volim da igram, tako je bilo i kad sam bio mlađi. Mislim da sad moram da se restujem i da svež uđem u sezonu turnira na šljaci. Očigledno, nalazim se u teškom periodu i ne bi bila prava stvar da idem u Majami - rekao je Tim.

foto: EPA/Andy Rain

Austrijanac se već neko vreme žali na probleme sa stopalom.

- Danas nije bilo bola. Povremeno se javlja. Moguće je da ću uraditi prz pregled magnetnom rezonancom, da vidim kako se stvari razvijaju. Mislim da mi to nije bio problem ovde u Dubaiju. Radi se o tome da ne igram dobro, da je ovo generalno nezgodan period za mene. Otuda moram da se spremim dobro za prvi turnir na šljacvi, gde god budem igrao - zaključio je šampion US Opena.

Podsećamo i da je i Đoković bio u dilemu da li da igra u Majamiju s obzirom na povredu sa Australijan opena, ali kako ju je zalečio brže nego što se očekivalo, prošle nedelje je odlučio da ipak zaigra na terenima Ki Biskejna.

(Espreso)