Foto: Youtube

ŠOK!

NEVIĐENA DRAMA! KARIĆ NASRNUO NA MISICU, PA JE BRUTALNO GURNUO: Ona se umalo prevrnula, SPREČENA STRAŠNA NEZGODA!

Situacija u Beloj kući se nikada ne smiruje, a naročito kada su Karić i misica u pitanju

Objavljeno: 15.03.2021. 12:43h > 13:10h

Učesnik četvrte sezone rijaliti programa Zadruga”Stefan Karić žestoko je zamerio svojoj devojci Jovani Ljubisavljević kada je saznao da je spominjala Vladimira Tomovića.

Zadrugari koji su vezu otpočeli u Beloj kući, pokušavali da reše stvari i da se izmire, međutim, Stefan nije mogao da pređe preko pominjanja bivšeg.

“Ona sada ide i smeje se, priča kako je Igra istine bila top, a ja ću sada da plačem! ne mogu više, ne mogu d averujem kakv je to zlo je*eno”, plakala je Jovana.

“Šta je bilo?”, pitala je Maja.

“Ne mogu ispočetka da pričam. Danas su se posvađale Milica i Tara, i Bora je rekao da je Stefan je*ao Taru, a on se zakleo da nije. Svi su gledlai moju reakciju, i ja sma se smejala, i Vladimir mi u prolazu kaže: “Ko je koga je*o”. I Monika je to čula, i rekla na igri da sam ja komentarisala Vladimira. On je tada na igri ustao i nije se ni vraćao, i videla sam da mu smeta, i nije hteo da jede i to, i odem u garderober, i on kao neće da priča sa mnom”, dodala je Jovana.

“Ja odem u svoj krevet, i legnem kod njega, i on mi kaže da se sklonim, kao da sam ja neki ker. Ej, jedna Monika da mi uradi to. Nije me saslušao, nisam mu objasnila”, dodala je Jovana.

(Espreso)